Vandskade - Ring 23 21 60 70 for hurtig hjælp

Et eksempel på en følgeskade efter en vandskade

Ved en vandskade er det ikke blot vigtigt at få fjernet vand fra gulvet, men også effektivt at forhindre de mange følgeskader der kan opstå. Følgeskader der både går ud over dit og bygningens helbred. Københavns Boligrenovering ApS er professionelle danske håndværkere med stor ekspertise i at udbedre skaderne og lave holdbare løsninger, så du ikke bliver ramt af samme problem igen.

Er skaden sket og du er blevet ramt af følgeskader, som eksempelvis øget fugt og skimmelsvamp, kan vi også hjælpe.

Især skimmelsvamp kan være svær at få bugt med, hvis man ikke er ekspert. Bestiller du håndværkere fra Københavns Boligrenovering ApS kan du være sikker på at skimmelsvampen og grunden til dens vækst bliver taget hånd om af eksperter der ved hvad de laver.

Ved vandskade kan vi løse alle opgaver, såsom at:

  • Finde kilden til problemet og løse det med en holdbar løsning
  • Rydde op og fjerne ødelagt inventar
  • Sørge for at fjerne fugten, der er ansvarlig for de fleste følgeskader
  • Bekæmpe skimmelsvamp og råd
  • Udskifte de dele af bygningen der ikke står til at redde

Vandskader opstår typisk når der trænger større mængder vand ind i stueetagen eller kælderen. Årsagen er typisk store mængder regn, der trænger ind gennem sprækker, åbne vinduer og døre eller at vand siver op igennem kloakken. Hvis vandet blot suges op, uden at der laves den rigtige affugtning af de ramte områder, er det at problemet for lov at forværres. Hvis du sørger for at få ordentlig hjælp, fra håndværkere der ved hvad de laver, mindsker du risikoen for følgeskader og muligheden for en løsning der forhindrer gentagelse af problemet.

Har du en muggen lugt i din ejendom?

En muggen lugt, som en sur cigar eller gammel skraldespand, er en klar indikation på at din bolig har et fugtproblem og muligvis er blevet angrebet af skimmelsvamp. Selv hvis der endnu ikke er dannet svamp er en fugtig bolig dårlig for helbredet. Hvis du fjerner skabe og paneler kan du risikere at blive mødt med et syn lig nedenstående og så er det på høje tid at du får tilkaldt professionel hjælp.

Ring 23 21 60 70 eller udfyld formularen til højre og lad professionelle håndværkere tage sig af dit problem.

 

vandskade

Vandskade